torsdag 28. oktober 2010

Gammel blyglassjenk fikk nytt liv!Første gang jeg så denne sjenken på Fretex kostet den 1500 kr, og selv om jeg bare elsket den fra første øyekast, så kunne jeg virkelig ikke forsvare å kjøpe den.. Men ukene gikk, og ingen ville kjøpe dette slitte, gamle møbelet med blyglass. Flaks for meg! Etter ganske mange uker kostet den plutselig 150 kr, og da fikk den selvsagt en "solgt-lapp" på seg med mitt navn! Jippi!
Heldigvis var Saga-mannen like begeistret, og fikk lirket den inn i bilen sin, og etter noen timers pussing, maling og fiksing (all jobb gjort av mannen denne gangen!), så ble den riktig så fin! Hvertfall i våre øyne! Blå høyglans er kanskje ikke det mest utbredte her i interiørbloggverdenen, men alle kan jo ikke ha det likt heller?

Her er før- og underveisbildene av sjenken vår:
Og denne havner aldeles ikke i Sagashopen, denne er bare vår.. :-)
12 kommentarer:

madam mim sa...

Veldig flott resultat! Grattis med "ny" skjenk :-)

Fretex har fått en lei tendens til å overprise gamle møbler noe voldsomt...så bra at du til slutt fikk den for en mer fornuftig pris :-)

Bekka sa...

Så fin den ble. Gøy at de priset den ned såpass mye så den ble din.
Har en lignende skjenk med blyglass etter besteforeldrene mine, men tror ikke jeg har hjerte til å male den, men den er heldigvis i god stand og ser bra ut som den er fortsatt da...
God helg!
Klem fra Bekka

Villa von Krogh sa...

Hei.

Så fin det ble.
Peisen kommer til uka. Vi hadde ikke mer mørtel igjen så den er ikke helt ferdig enda.
Venter med å legge ut bilder til den er ferdig. Blir så bra atte. :)

God helg fra Anine.

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Takk for fin kommentar, og velkommen som følger hos meg! :) Kjekt! Skjenken blei konge! Hadde ikkje vore så spesiell, viss den var heilt kvit? Eg likar kontrastar, og at ting ikkje finns mange av. Denne oppfyller dei kriteria! :) Og så gjenbruk då sjølvsagt!

Ynskjer deg og mannen ei flott helg!

God klem frå Elin :)

Popsinune sa...

Så tøff den ble Saga!
Artig med en blå touch, blir mer unik da.

Siljes Hobbyrom sa...

Så stilig! Og for et kupp!
Var jo litt av en prisreduskjon fra utgangspunktet!

Spensitg å velge en farge som ikke "alle" andre har! Sånn liker jeg ;))

Ha ei god helg!
Klem

madam mim sa...

Hei igjen! Har du utvidet og fått større bilder? Nice :-)

Nå la greina seg så fint oppå gardinstangholderne, men hvis jeg noensinne "får lov" til å ha de der permanent, tenkte jeg bare å surre litt ståltråd rundt greina og holderne, det synes ikke :-) Gleder meg til å se når dere får hengt opp!

Jannes lille sted sa...

Hei☺
Nydelig den sjenken! Utrolig hva litt maling gjør altså!
Kjempefint bordet deres også, med brun på toppen ☺
Og tusen takk for den hyggelige hilsenen inne hos meg!

Ha en fin kveld
Klem Janne Merethe

Saga sa...

Tusen takk for koselige komentarer alle sammen:-)
og ja, nå har jeg endelig fått nytt kamera, og kan ta store bilder! Har fått fikset litt på siden også, tar litt tid å finne ut hvordan man skal ha det:-)

Villa Klaraberg sa...

Sjenken ble tøff..jeg feiger litt ut når det gjelder kontraster selv, men synes dette her ble knallfint! Gratulerer med nytt kamera..hvilken lykke det er!! Delikat og lekker header du har laget:) Ha en flott tirsdagskveld, klem fra Jorunn

Saga sa...

Tusen takk, Jorunn:-) det er litt skummelt med kontraster, men trøsten er jo at man kan male på nytt hvis det blir helt feil! Min første ordentlige header, hyggelig at du likte den:-)
hilsen saga

Hjertedamas blogg sa...

Jeg bor på bysiden:DDDD Ikke langt unna sentrum. Jeg er imponert over det du har fått tak i på Fretex. Artig at ei ung jente som deg liker sånne gamle greier:DDDDD Klemz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...