fredag 10. desember 2010

Jeg har fått pakke i posten! Hurra!

 I går fikk jeg pakke i posten, gjett om jeg ble glad! Jeg var nemlig så heldig å vinne disse nydelige heklede snøkrystallene hos Igis verden, jeg syns de er kjempefine, tusen takk! :)
De passer helt perfekt på trestammen vår, sammen med klatreblomsten. Etter jul har jeg en ide om hva jeg skal bruke de til, men det vil jeg ikke fortelle enda... :)


Foresten, tusen takk for de kjempepositive kommentarene jeg fikk på rokokkostolen jeg postet i går! Morsomt at dere likte den så godt, for den er jo litt spesiell! :) Nå har jeg begynt på en ny, som jeg faktisk tror blir like stilig, eller kanskje enda bedre. Den blir ikke ferdig på noen dager enda, men jeg lover å vise den så fort den er klar.
Ønsker dere alle en flott desemberdag, her hos oss skinner solen og det er nydelig ute:)


7 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så fine snøkrystaller!
Rokokkostolen din under her var berre SÅ lekker! Digger stoffet du har brukt, herleg kontrast til det kvite! Kor finne du alle dissa stolane? Eg har ikkje funne ein einaste ein....
Klem:)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å desse var søøøøøøte☺
Heldig du har vore☺
Hadde eg kunna å strikke/hekle skulle eg ha laga meg nokre slike☺

Goood helg☺

Klem M♥

victoria (huset i byen) sa...

Så utrolige fine snøkrystaller du har vunnet, ble kjempe flott og er spent på hva dine videre planer for de er... Gleder meg til å hente speilet, selv om rommet som det skal henge på ikke er klart ennå... Hi hi ;)
Ha en super helg
klem victoria

Fossestua sa...

Åhhh de var kjempefine!! Gratulere med premien :)
God helg til deg og dine :)
Klem fra Lise

Solstrålå sa...

Heldiggris!
Så kjekt å vinne!
Ha en fine helg!
Goe klem fra Sol

madam mim sa...

De var kjempefine! Morsom og nostalgisk pynt, passet godt mot treet :-)

Ha ei koselig helg!

Klem Linda

Hjertedamas blogg sa...

Nydelig snøstjerner:DDDD Jeg hadde sånne en gang, men de ble borte sammen med annen yndlingsjultrepynt, som Gubben sannsynligvis klarte vet et uhell og kaste da vi rev det gamle huset. Så i stedet for at den meget godt merkede esken havnet på lager, så ble den kastet uhuuuuuu. Jeg sørger hver jul, og noen ganger ellers på året. Forresten stilig klatretre du har:DDD Nå er kakelina kommet hit til Moss, så kjør forsiktig:DDDD Min yngste sønn har tilbragt natten og formiddagen i en strømaskin, men han glemte å sande bakken vår. Så etterpå skal svogers og jeg ake ned bakken med bilen hans, og kjøre til Nordby for og kjøpe ribbe og sjokolade til ho mor , he-he. Ha en flott helg:DD Klemz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...