lørdag 25. desember 2010

Nye tapeter og pakke i posten!


 Rett før jul fikk jeg julegave i posten fra Hjertedama! Jeg fikk heklede snøkrystaller, og strie-kremmerhus, jippi!! Alt har fått sin plass her hos oss:-) Tusen takk, det var veldig snilt av deg! :-)

Ellers står det litt stille på oppussingsfronten i det siste, jeg har begynt i jobb igjen, og da blir det lite tid til overs. Men kommer sterkere tilbake etter jul.

Her har jeg fått pakke fra Inreda, 5 gratis tapetprøver! Syns de er såå fine, og ugletapeten vet jeg allerede hva jeg skal bruke til!! Jeg har nemlig hentet noen nye møbler i det siste, skal vise dere snart. Hvis du har lyst på gratis tapetprøver også, så ligger de her.3 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Hallo kjære:DD Håper du har en hyggelig julehelg. Her er det stille og rolig, og vi skal snart kjøre til Våler til skikkelig juleparty på en gammel gård der oppe. Jeg har et spørsmål til deg: Har du boken: "Restaurer møblene selv"???? Jeg kjøpte denne boken på salg for en kort tid tilbake, men fikk en av min mor i julegave. Kostet meg omtrent ingenting, men trenger ikke to like bøker. Vil gjerne gi den bort til noen som kan ha interesse av den. Klemz

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Heilt genialt med dei tapetprøvane. Eg har bestilt to ganger allereie. Fine til småprosjekt:)
Håper du har koslege romjulsdager!
Klem:)

Solstrålå sa...

Ja,nå er juleaften over ,og pakkene pakket opp!
Alt går så fort!
Men vi har en deilig romjul å se fram til.
Kose deg videre!
Goe klem fra Sol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...